Az infrapanel energiatakarékos megoldás

Szponzorált tartalom

Infrapanel az otthon fűtéséhez

Télen mindenképpen szükség van a fűtésre. Mivel ennek komoly díja van, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen módon próbáljuk felmelegíteni a lakást. Az infrapanel elsősorban helyhiány esetén lehet jó választás, mivel a mennyezetre is felszerelhető. Esztétikus kinézettel bír.

Képes gyorsan felmelegíteni a rendelkezésére álló teret. Főleg a kisebb helyiségekben praktikus a használata. Fával vagy alumíniummal keretezett változatban is megvehető. Az infrapanel nem használ sok energiát, ezért nem lesz túl magas az áramszámla. IP 44 védettséggel rendelkezik, tehát a fürdőszobába vagy a konyhába is berakható.

 

Hatékonyan működik és akár évtizedeken keresztül is használható marad. 10 év garancia jár rá. Többféle teljesítményű változatban is megvásárolható az elektromoskonvektorok.hu oldalról.

Nem szabad megfeledkezni az egyéb tartozékok megvásárlásáról sem. 2-3 munkanap kell az infrapanel kiszállításához. Nem túl magas az ára, ezért bátran érdeklődjünk az új technológia iránt. Kétféle gyártó termékei közül lehet választani.