Párásító készülék állítható fúvókával

Szponzorált tartalom

Párásító készülék

Miből vehetjük észre, hogy a szobában túl száraz a levegő? A nyálkahártyánk kiszárad és egyre kellemetlenebbé válik a levegővétel. Ilyenkor érdemes a párásító készülék használata mellett döntenünk.

Általa könnyen sikerülhet a vízgőz szemcséinek szétterítése. A kezelése egyáltalán nem nehéz. Lehetőség nyílik a fúvókájának állítására is. Van benne egy olyan szűrő, ami segít a vízkő eltüntetésében. A tisztítása sem ütközik akadályba. Igen alacsony az áramfogyasztása, ezért hosszú időn át üzemeltethető.

A párásító készülék egyáltalán nem zajos, tehát akár aludni is lehet mellette. Ha kiürül a 6 literes vizes tartály, akkor egy lámpa azonnal kigyullad. Hideg és meleg párásítás is szóba jöhet. Mivel csupán 2,5 kilogramm a tömege, ezért egyszerűen mozgatható.

Érdemes hozzá venni egy páramérőt, hogy ne lépjük át az ideális 50-55%-os nedvességi értéket a párásító készülék használata során. Ha megfelelő ideig üzemeltetjük, akkor jobb lesz a közérzetünk és az oxigén felszívódása is sokkal egyszerűbbé válik a tüdőben.