Ne aggódjatok, ha meg kell alapítani egy céget!

Szponzorált tartalom

topcegalapitas

topcegalapitas

Írjátok be nyugodtan egy böngésző címsorába, hogy topcegalapitas pont eu, és lássatok valami olyasmit, ami által átélhető és felvehető a modernitás tempója, rögtön. Ott azonnal. Mert felfogható így, ebből, hogy mennyire magától értetődik valamit magas szinten, professzionálisan űzni bárkinek manapság. Hogy ne rabolják az időt a felesleges dolgok, amiket ki lehet szervezni másnak, és lehessen csak a munkára koncentrálni – annak lényegi részére. Lehet, pont ilyesmit kerestetek ti is, csak nem tudtatok a létezéséről… Annyira mindennapos ma már ugyanis az, hogy emberek cégalapításba vágnak, azért, hogy valamiben kipróbálhassák magukat önállóan, hogy nem csak egy szakértő csapat áll ennek segítéséhez a rendelkezésünkre, de elmondható, ez a társaság már tapasztalt és ismert is egy jó ideje. Akkor az ilyesmire az igény Én sem értem, hogyan kerülték eddig el a figyelmemet.

Lehet persze, csak én vagyok túl fiatal ahhoz, hogy tudjam régóta, mi található a topcegalapitas pont eu-s domainen bejegyzett oldal, és a hasonló oldalak szolgáltatásainak listáján, de egyébként nekem ők tűntek a magyar „piacon” a legjobbaknak ezek közül. Nekem, kezdőként vállalkozni vágyónak, aki segítségre szorul. Mostanra behoztam persze a lemaradást, elolvastam náluk mindent! És mondhatom, nagyon megnyugtató, hogy nem kell már valamennyiünknek valamiféle tudornak lennie ahhoz, hogy kiismerje magát nem csak a szakmájában, de a céges világban is ugyanakkor, ahhoz, hogy érvényesüljön. Örömteli, hogy vannak cégek, akik saját ügyvéddel állnak ezen téren a rendelkezésünkre, már a megalapítás pillanatától fogják a kezünket, hogy minden rendben menjen.

Ezen szolgáltató weboldalán látható, ők foglalkoznak cégmódosítás levezénylésével is, az alapítás segítése mellett. De közreműködnek tehát kft-t, bt-t alapítani akarók teendőinek elvégzésében, átveszik a feladatok jó részét, és olyannyira „túlfejlődött” ez a dolog (ma már a „cég” alatt nem mindig egy látványosan „kimatricázott” épület értendő, ami egy önálló székhelyen működik ezáltal), hogy céget otthonról is működtethetünk, mégsem kell nekik köszönhetően a saját otthonunkat bejelenteni cégcímként, a hatóságok előtt. Mert erre is specializálódott már egy teljesen kiforrottan működő szolgáltató (még mindig a topcegalapitas.eu-ról beszélek – ennyire sokoldalúak). Ami segít székhelycímet bejegyeztetni, amely címen található ingatlan nem hozzánk, hanem hozzájuk tartozik. Ők csak hozzájárulnak az ottlétünkhöz és számunkra így minden, egy csapásra megoldott lesz. Egy egyszerű szerződéssel jóváhagyják, hogy náluk működjünk formálisan (tehát az „ottlétünk” nem az ottani munkavégzést jelenti majd), ami ugyanakkor gyakorlati szolgáltatásokkal is összekapcsolódik. Lesz ott ugyanis számunkra is fenntartva egy egységes adminisztráció, ami helyben nem csak, hogy tud rólunk, de átveheti helyettünk a küldeményeket, majd azokat eljuttatja hozzánk, tájékoztatja a hatóságokat, illetve azt, aki a helyszínen keresne stb. Bejegyzett cégcím saját vállalkozásunkat jelző saját cégtáblával – még ez is hozzátartozik az összképhez.

A Topcégalapítás (akikre más közegben is a legjobbnak tűnő cégügyek intézésében járatos társaságként szoktam hivatkozni) a tempóját is felvette a modern világ rohanásának. Ha együttműködésre is határozzuk el magunkat, személyes jelenlétet ez a folyamat alig igényel. Alapíthatunk céget például újlengyeli székhellyel az ország esetleg nyugati túlfeléből is – soha meg nem jelenve ott, de a helyi viszonyokat kihasználva elkerülhetjük így az iparűzési adó fizetését. Miközben mi továbbra is otthonról végezzük a dolgunkat. Ne ijedjünk hát meg, ha vállalkoznánk valamire, nagyban, egy bt vagy egy kft megalapításának követelménye megvalósításával. Lesz, aki segít, akire támaszkodhatunk az induláskor, és a továbbiakban.