A finom nyerspezsgő semmihez nem fogható

Szponzorált tartalom

Nyerspezsgő

Az emberiség mindig is különc volt, a saját maguk által feltalált ételek és italok tekintetében. Sokan sokféle ízekre, illatokra és kinézetre esküszünk, amelyeket folyamatosan kutatnak és fejlesztenek. Az italok terén a pezsgő különleges helyzetben van, mivel többek között a nyerspezsgő és a többi íz ugyanabból az alapanyagból, szőlőből készül, amit aztán a hozzáadott cukortartalom alapján különböző ízűekre változtatnak.

Ezeket pedig meghatározott névvel látják el. A nyerspezsgő, a nevéből adódóan a savanyú, száraz és fanyar ízt jelenti, amit hihetetlen, de nagyon sokan részesítenek előnyben az édessel szemben. A francia gyártási eljárások során meghatározott cukorszint fokozásával jön létre a száraz, majd a félszáraz pezsgő, ami a nyerspezsgőhöz képest kevésbé fanyar, inkább lágy ízt takar.

A félédes és édes habzóborok kifejezetten magas cukortartalommal kerülnek a polcra és ezekből szinte teljesen eltűnik a fanyar, száraz íz. Kóstolják meg a francoispezsgo.hu webáruház kínálatából bármelyik pezsgőt és válasszák ki a legfinomabbat!