A két kártyás telefon praktikus kialakítása

Szponzorált tartalom

Két kártyás telefon

Több mobilszolgáltatónál is van szerződése? Esetleg ugyanattól van több száma, mert magáncélra és a munkához mást használ? Akkor a két kártyás telefon jó szolgálatot tehetne, hiszen nem kellene több készüléket hordoznia magával.

Egy ilyen berendezésbe két külön szolgáltató kártyáját is beleteheti anélkül, hogy zavarnák egymást, ugyanakkor egyszerre, mégis elkülönítve tudná használni mindegyiket. Amikor valakit fel akar hívni, akkor a mobil rá fog kérdezni, hogy melyik számmal szeretné tárcsázni, így nem történhet hiba.

A bejövő hívásokat pedig ugyanúgy tudja kezelni mindkét kártya esetében. Természetesen, ha otthon nem akar munkaügyekkel foglalkozni vagy egy tárgyalás alatt nem fogadná a magánügyekkel kapcsolatos hívásokat, akkor csak az egyik kártya kikapcsolható, illetve ki is vehető.

Ennek értelmében, a két kártyás telefon átlagos, hétköznapi modellként is funkcionál. Ezt jó tudni, mert ha éppen csak egyetlen számmal használná a készüléket, de a két kártyás telefon modell tetszik meg, akkor nyugodtan megveheti.