A mesefigurákkal ellátott kölyök pezsgő

Szponzorált tartalom

Kölyök pezsgő

Elég nagyot fordul a világ, amikor a friss házaspárnak gyermeke születik. A tapasztaltak jól tudják, hogy ilyenkor bizonyos esetekben, a megszokottól eltérően kell viselkedni. Az ételek és az italok fogyasztása is megváltozik. Mivel vigyázni kell a kicsikre, a fontosabb eseményeken csakis a kölyök pezsgő jöhet szóba.

Azonban sok esetben még a szülők is azt fogyasztják, mert nem engedhetik meg maguknak az alkohol által okozott könnyelműséget. Mindig résen kell lenni, ugyanis a gyermekek könnyedén bajba tudnak keveredni, ezért a közvetlen közelükben célszerű józannak maradni. Szerencsére a kölyök pezsgő több ízesítésben is kapható, amit még a nagyok is előszeretettel fogyasztanak.

Mivel az alapjául gyümölcslé szolgál és nem fehér- vagy vörösbor, főleg az édes íz-világot eleveníti meg. A gyermekek pontosan ezért kedvelik, hiszen nagyon finom és nem lehet belőle eleget fogyasztani. A kölyök pezsgő csomagolásán különböző mesefigurák találhatóak, ezáltal a csemeték választhatják ki azt az egyet, amelyik nekik a legszimpatikusabb.