Bárkinek megfizethető az álló ventilátor

Szponzorált tartalom

Ventilátorok széles kínálata

Nyáron a tikkasztó hőség elleni küzdelemmel számos védekezési lehetőség lehetséges, amelyeknek zöme elektronikai árucikkekből származik. A szellozoshop.hu internetes áruházban forgalmazott Sencor álló ventilátor szintén egy, a sok-sok megoldás közül.

Nem feltétlenül szükséges a légkondicionáló berendezés használata, bizonyos esetekben bőven elegendő lehet az álló ventilátor is, ami gyorsan képes megforgatni a szoba levegőjét, ezzel felfrissítve azt. A szóban forgó árucikknek dőlésszöge állítható és három sebességi fokozattal rendelkezik.

Sarokba állítva az egész helyiséget be tudja fogni, köszönve az automatikus vízszintes forgásának. A véletlenszerű sérülések elkerülése érdekében, a lapátokat fém védőrács veszi körül.

A szerkezete túlmelegedés elleni védelemmel van ellátva és a talpazata csúszásmentes, így összességében elmondható róla, hogy egy biztonságos készülékről van szó. Az álló ventilátor különösebb erőfeszítés nélkül helyezhető át a tetszőleges helyekre. Ára bárkinek könnyen megfizethető.