Folyamatosan üzemel a szabadulószoba gyerekeknek

Szponzorált tartalom

Szabadulószoba gyerekeknek

Rengeteg szülő panaszkodik arra, hogy a gyermeke nem tud magával mit kezdeni a nyári szünetben. Pedig lenne megoldás erre a problémára. A szabadulószoba gyerekeknek rengeteg izgalmat tartogat magában. Egyedülálló módon, ötféle küldetés közül lehet választani.

A kicsik körében népszerű az a kaland, ahol egy szörny megszökését kell megakadályozni. Az őserdei kaland mellett, teljesíthető még a gyémántrablós küldetés is. A szabadulószoba gyerekeknek jó választást jelent, ha a csemeték a virtuális világ szerelmesei, hiszen alkalmuk lesz kiszabadulni egy másik dimenzióból.

A Mátrix ellen szintén felvehetik a harcot. Az utóbbi 2 küldetés elsősorban a fiúknak szokott tetszeni. A hidegháborús játék inkább a felnőtteknek való, így ezt a gyermekek nem túl sok esetben választják.

A küldetések elvégzéséhez szükség lesz 2-5 fős csapatra. Nem árt, ha a kicsikkel van egy felnőtt is, aki tud segítséget nyújtani a feladatok megoldásában. A szabadulószoba gyerekeknek díja egyáltalán nem magas, ezért érdemes befizetni egy-egy ilyen kalandra.