Hogyan kell az infraszaunát használni?

Szponzorált tartalom

Infraszauna

Az egészséges életmódot folytató személyek jól tudják, hogy a megfelelő tápanyagbevitel és a rendszeres mozgás mellett, a méregtelenítésnek is hatalmas szerepe van a szervezetünk szempontjából.

Az infraszauna a káros anyagoktól való megszabadulás egyik legcélszerűbb eszköze, hiszen a használata során folyamatosan izzadunk, aminek köszönhetően a salakanyagok gyorsan távozhatnak a testünkből. Hogyan is kell pontosan használni az infraszaunát, illetve vannak-e olyan szabályok, amiket feltétlenül be kell tartanunk?

A válasz nem egyértelmű, viszont léteznek olyan fontos irányelvek, amelyeket érdemes figyelembe venni. Bármilyen kellemesnek is érzi az infraszaunában töltött perceket, ez az idő ne haladja meg a napi 30, maximum 40 percet!

Mielőtt helyet foglalunk a kabinban, biztosítsuk a folyamatos folyadék ellátásunkat, ami a legideálisabb esetben a víz vagy a méregtelenítő tea formájában valósul meg. Arra is fokozottan figyeljünk oda, hogy az infraszauna hőmérséklete a 40 és 60 C közötti skálán mozogjon!