Megbízható segítség a kertben – Leo XJWm 90/55 (15M) szivattyú

Szponzorált tartalom

Leo XJWm 90/55 (15M) szivattyú

Háztartási felhasználásra kitűnő választás az önfelszívó szivattyú. Az automata öntözőrendszerek elengedhetetlen elemei közül, az egyik kedvelt típus például, a Leo XJWm 90/55 (15M) szivattyú, ami tiszta vízhez, a berendezés anyagát nem károsító folyadékokhoz, gázt tartalmazó vizet adó, fúrt kutakhoz alkalmas leginkább.

Ezeknek a folyadékoknak a hőmérséklete legfeljebb 60 C fok lehet. A szivattyú szívómélysége 9 méter, a szállítható vízmennyiség percenként átlagosan 90 liter, a teljesítménye pedig 1100 W. A szivattyút zárt helyre szükséges telepíteni, ahol az időjárás viszontagságai ellen védve van és ahol a külső környezeti hőmérséklet nem haladja meg a 40 C fokot.

A Leo XJWm 90/55 (15M) szivattyú automata öntözőrendszerekhez is elengedhetetlen, amennyiben megbízható berendezést szeretnénk hozzá beszerezni, jó áron. A házi vízellátó rendszerekhez nagyszerű választás, megvásárlásával az egyszerű beszerelés, a gördülékeny és hosszú távú működés biztosított. Mindezek mellett pedig, minimális karbantartást igényel.