Menstruációs tölcsér munkahelyi, otthoni használatra

Szponzorált tartalom

Menstruációs tölcsér

Rengeteg nőgyógyászati problémával szembesülhetnek a nők a tamponok és a különféle intim betétek használata miatt. Ezért célszerű a menstruációs tölcsér használata, amellyel egyszerűen kiküszöbölhetők az olyan problémák, mint például toxikus SOKK szindróma, a fertőzésveszély, a méhszájseb, a méhnyakerózió, a vegyi anyagok okozta irritáció vagy a természetes baktériumflóra csökkenése.

A menstruációs tölcsér alkalmazása azért jó, mert ez nem csúszik félre, nem ázik át, nem dörzsöl, nem lesz véres a lepedő sem. Nem érzi úgy a hölgy, mintha be volna pelenkázva. Gyakorlatilag nyugodtabb és vidámabb életet élhetnek ezzel az eszközzel a nők a menstruáció ideje alatt.

Egyszerű, egészséges és könnyebb megoldást nyújt, amire ebben a rohanó világban nagy szükség van, hiszen ma már a nők többsége is 8-10-12 órát dolgozik naponta. A maximális teljesítményt pedig elvárják a munkáltatók minden egyes napon, akkor is, ha éppen menstruál az alkalmazottjuk. A menstruációs tölcsér segítségével nem lesz semmi probléma.