Mezőgazdasági fólia strapabíró kivitelben

Szponzorált tartalom

Mezőgazdasági fólia

Lassan beköszönt a tél. Szeretett kertünk a védelmünkre szorul. Tennünk kell érte, ha azt szeretnénk, hogy a következő évben is gyönyörködhessünk a virágainkban, vagy éppen egészséges táplálékként használhassuk fel a zöldségeket, gyümölcsöket.

Mezőgazdasági fólia beszerzésével megalapozhatjuk ezt a védelmet. Szerencsések vagyunk abban az esetben, ha rendelkezünk télikerttel, vagy van elég helyünk a házban a növények téli elhelyezésére. Sokaknak azonban ez nem adatik meg.

A mezőgazdasági fólia segítségével azonban könnyedén megvédhetjük a szabadban lévő növényeinket. Felépíthetünk egy fóliasátrat a veteményesben, de ha erre nincs lehetőségünk, egyszerűen betakarhatjuk az egyes növényeket a méretre vágható anyaggal. A mezőgazdasági fólia használata során arra kell figyelnünk, hogy olyat válasszunk, ami a napsugárzás erejét jelentősen nem csökkenti.

Ezt pedig úgy szereljük fel, hogy hagyjunk helyet a levegőáramlásnak is, különben az oxigénhiánytól a növény még a megfelelő hőmérséklet biztosítása mellett sem éri meg a tavaszt.