Miért hasznos a zoknicipő?

Szponzorált tartalom

Zoknicipő

Amikor a pici baba végre megtanul járni és elkezdi nagyobb léptékben felfedezni a világot, akkor kezdődnek az igazi kihívások a szülőknek. A lakás több pontját minél hamarabb biztonságossá kell varázsolni és odafigyelni az olyan apróságokra, hogy mit adunk a pöttöm lábára. Megesik, hogy a papucsot könnyen lerúgja magáról, de kivételesen jó megoldás a zoknicipő.

Ez a termék voltaképpen úgy néz ki, mint egy lábbeli, de közben mégsem az. Úgy vehető fel, akárcsak egy zokni és ezért levenni sem lehet gyorsan az avatatlan kezeknek. Odabent a szobában, a hideg csempén ugyanúgy megállja a helyét, mint a babakocsiban. Gumitalppal van ellátva a zoknicipő és még a belső részén is vannak kis párnácskák, amelyek melegen tartják a lábfejet, védve a felfázástól.

Érdemes minél előbb kipróbálni, mert remek választás. A tél közeledésével még inkább sürgető lehet a beszerzése. A zoknicipő néhány kattintással megrendelhető a lyamar.hu oldalon különféle változatban. Szerezzünk be akár több párat belőle, hogy minden alkalomra legyen megfelelő kinézetű!