Ne féljen már a fogorvostól!

Szponzorált tartalom

Budapesti fogászat

Nem a fogorvostól kell félni, hanem attól, ha nincs egy sem a közelben, amikor szükség lenne rá. Örömmel segítenek Önnek a Clinident fogorvosai, meglátja, hogy ebben a klinikában nem csak a páciensek mosolyognak. Még mindig azt hiszi az embereknek egy nagy része, hogy a fogorvosi rendelő egyet jelent egy középkori kínzókamrával. Rémtörténetek mindig keringenek arról, hogy kinek melyik foga mennyire fájt, amikor ezt és ezt csinálta vele a doki.

Ez két dolog miatt történhet meg. Az egyik, hogyha a páciensnek annyira be van gyulladva a foga, hogy még az érzéstelenítő sem képes teljesen elnyomni a fájdalmat. Viszont ebben az esetben sem fog senki olyan fájdalmat tapasztalni, mintha élve boncolnák, csupán kellemetlenebb lesz valamivel, mint normál esetben. A másik oka a fájdalomnak az lehet, hogyha a fogorvos nem érti a dolgát és hanyag munkát végez.

Ez az, ami a Clinident szakembereivel nem fordulhat elő és ebből kifolyólag a páciensek sem kell amiatt aggódjanak, hogy elviselhetetlen kínokat kell átéljenek abban a bizonyos székben. Minden adott ahhoz, hogy a legmodernebb körülmények között egészséges mosolyt csaljanak az orvosok a páciensek arcára. Modern, higiénikus körülmények, kedves orvosok és fájdalommentes kezelés várja azt, aki betér ide. Volt idő, amikor egy egyszerű foghúzás is nagy fájdalommal járt, de akkor még korántsem állt olyan szinten az orvostudomány, mint manapság. A Clinident fogorvosainak a rendelkezésére áll minden modern eszköz annak érdekében, hogy az eredmény tökéletes és fájdalommentes legyen. Egy lyukas fogat nem minden esetben kell kihúzni.

Hogyha erőt veszünk magunkon és időben felkeressük a Clinident fogászatot, akkor valószínűleg még meg lehet menteni a beteg fogat egy töméssel vagy gyökérkezeléssel. Azonban, ha minden kötél szakad, akkor még mindig ott van a műfogbeültetés lehetősége, amivel visszakaphatjuk azt az önbizalmat, amit csak egy egészséges, teljes mosoly képes megadni. Bátran felkereshetjük a fogászatot még a legkisebb problémával is, mert így előzhetjük meg leginkább a nagyobb bajt.