Oldaltérkép az olajwebshop.hu oldalhoz.

Szponzorált tartalom

Olaj választó

Olaj választó

Ismerjük meg az olajwebshop.hu oldalt! Először is ez egy magyar tulajdonban lévő cég, ami 2011-ben alakul meg. Fő profilja a cégnek a kenőanyag és az ehhez tartozó termékek forgalmazása. Ez nem csupán egy webshop, mivel Budapesten négy helyen van szaküzletük és ezen felül van egy professzionális online shop is. Most ezt fogom bemutatni, hogy aki olvassa ezt és később az olajwebshop.hu oldalra téved, akkor azt érezze, hogy ismeri a honlapot, mint a tenyerét.

Erre a webshopra – épp, mint a legtöbb másik webshopra – fel lehet regisztrálni, saját profilt lehet csinálni, hogy egyszerűbb és gyorsabb legyen a vásárlás. Van az oldalon bemutatkozás, ír magáról a cég, de rengeteg véleményt is lehet olvasni, hogy mások hogyan mutatnák be ezt a céget, és mi a véleményük a termékeikről és a szolgáltatásról.

Óriási a választék a weboldalon, ami miatt nem kell megijedni, hiszen remekül van részekre bontva a termékkínálat, jól átlátható, tehát mindenki megtalálja azt, amit keres. Mivel a fő termékek az olajok, így ez az első menüpont, s ezen belül vannak a különféle alcsoportok, mint például a személygépjármű olajok, motorkerékpár olajok, teherautó olajok, hidraulika olajok, és még sok más. Az olajok után a különféle adalékok, szintén több részcsoportra bontva, majd a szűrők, a gyújtógyertyák, az ápoláshoz és karbantartáshoz szükséges termékek, végül pedig az egyéb termékek.

Mint már mondtam, rengetegféle olaj található a honlapon, így nem csoda, ha sokan nem tudnak dönteni. Erre is van a honlapon egy remek megoldás, az Olaj választó. Ez egy motorolaj kereső és választó, ahová elég beírni az autó típusát és az már meg is mondja, hogy melyik olaj kell hozzá. Van egy cikk is belinkelve, amit érdemes elolvasnia annak, akinek nincs elképzelése milyen motorolaj is való a járműbe. Ezt gyakran profik is használják, mivel olyan sok gyártó és olaj típus van a piacon.

Végül pedig az Olaj választó után még fontos megemlítenem, hogy a honlapon részletes leírást találni a szállításról, a fizetésről, a költségekről, az ÁSzF-ről, a szaküzletekről és azok megközelítéséről, valamint található egy magazin menüpont is, ahol rengeteg érdekes és hasznos információt találhat az ember. Természetesen van a webshopon kereső rubrika is, így ha valaki egy konkrét terméket keres, akkor gyorsan megtalálja.

Remélem tudtam segíteni, ne habozzon senki, irány az olajwebshop.hu oldal, ha jó autósboltot keres!