Stresszlabda a rosszabb napokra

Szponzorált tartalom

Stresszlabda

Munkahelyünkön gyakran kerülünk stresszes helyzetbe, ezért néha időt kell szánnunk az idegesség levezetésére. Igen ám, de milyen módon? A főnök figyelmét kicselezhetjük egy stresszlabda segítségével.

Mivel könnyen elfér a tenyerünkben, ennél fogva a nyomogatása senkinek sem fog feltűnni. Különféle gyakorlatokat csinálhatunk vele az asztal alatt. Erre a célra már külön tornát is kitaláltak. Amennyiben diszkrétek vagyunk, senki sem fog gyanút fogni.

A stresszlabda nagyon hasznos lehet az értekezleteken is, hiszen itt könnyen előfordulhatnak idegesítő helyzetek. Ügyfélszolgálaton dolgozó embereknek szinte kötelező a használata. Reklámajándék formájában gyorsan be lehet szerezni a reklamajandek.eu weboldalról. Itt nagymennyiségben adható le a megrendelés.

Rengeteg mókás változatban vehető meg. A szmájlikkal díszített változata különösen népszerű. Az emberek imádják a stresszlabdát, tehát az elosztogatása igen gyorsan megtörténhet. Alacsony árért cserébe rendelhető meg, tehát érdemes minél hamarabb ajánlatot kérni.