Lánykérés ötletek – a balatonpro.hu segített a barátomnak!

Szponzorált tartalom

lánykérés ötletek

lánykérés ötletek

Ovis korom óta van egy legjobb barátom, Kristóf. Általános iskolába, és gimnáziumba is együtt jártunk. Olyan szoros barátság szövődött közöttünk, hogy ki merem jelenteni, hogy ő a legjobb barátom, és szerencsére ez kölcsönös. Volt is sok vita emiatt az előző barátnőivel, mert nem igazán értették meg, hogy olyanok vagyunk egymásnak, mint a testvérek. De mindegy is.

Azóta már megtalálta a párját, idén nyáron lesz az esküvőjük. Nagyon aranyos lány, és nagyon kedves is, mi is nagyon jó barátok lettünk az évek alatt. Amikor Kristóf eldöntötte, hogy megkéri a kezét, egyből hozzám fordult segítségért. A lánykérés ötletek terén, nagyon rosszul állt, úgyhogy besegítettem.

Elküldtem neki a balatonpro.hu oldalát. Először nem értette, hogy miért küldöm ezt, ő nem nyaralni akar. Aztán miután megnézte látta, hogy a Balaton PRO egy rendezvényekkel foglalkozó cég, és például lánykérések szervezésével is meg lehet őket bízni.

Szerintem borzasztó romantikus egy balatoni lánykérés, vitorlással, szép naplementével. Ezzel nem lehet mellé lőni, hiszen a Balatont mindenki szereti, és ha még a szervezés is hibátlan, akkor nincs is miről beszélni szerintem.

Szóval, a Balaton PRO a lánykérés ötletek tekintetében kettővel is tud szolgálni, mert két csomag közül lehet választani.

Az egyik 2 órás vitorlázást tartalmaz, természetesen egy szakképzett hajóskapitánnyal, pezsgővel, és természetesen minden olyan menetrendben zajlik és úgy, ahogyan azt a vőlegény szeretné, és elképzelte.

A másik lehetőség már egy kicsit extrább. Itt is megvannak ugyanazok az elemek, mint az előzőnél, tehát a vitorlázás, a kapitány, illetve a pezsgő, de ezt még megfejelték egy romantikus Balaton parti vacsorával, és azzal, hogy az éjszakát a hajón lehet tölteni.

Kristófot meggyőzte teljesen, de volt még pár ötlet a fejében, ezért kicsit aggódott. De mondtam neki, hogy ne izguljon, tuti biztos, hogy a Balaton PRO rugalmas, és egy ilyen eseményt nem fognak szigorú keretek közé helyezni. És igazam is lett, mert fel is tüntetik a honlapjukon, hogy nyugodtan lehet egyeztetni velük az elképzeléseket, ha vannak plusz igények, amiket nem tartalmazna egyik csomag sem.

Ami viszont fontos, hogy az árak, minden esetben egyediek. Tehát nincs kiírva semmiféle összeg az oldalon, de hát ez természetes is, hiszen egy lánykérés tökéletesen személyre szabott kell, hogy legyen.

Nem is habozott, felhívta őket, és el is újságolta nekem, hogy egy viszonylag rövid beszélgetés után mindent sikerült lefixálni, az időponttól kezdve, a menetrenden át, tényleg mindent. Nagyon segítőkészek voltak, és abszolút nyitottan álltak Kristóf elképzeléseihez.

A – most már – menyasszonynak is egy életre szóló élményt okoztak ezzel a lánykéréssel, és megígértette Kristóffal, hogy az első házassági évfordulójuk megszervezésére is a Balaton PRO-t fogják felkérni, mert bizony, az évforduló is egy olyan alkalom, amivel lehet hozzájuk fordulni.